Cégünkről

A HUNGÁRIA VESZÉLYESÁRU® MÉRNÖKI IRODA Kft-t négy magánszemély alapította 2001-ben, a veszélyes áruk biztonságos nemzetközi fuvarozásával kapcsolatos szakértői munkát választva alaptevékenységként. Szakértői korábban a Hungarocamion Rt keretein belül végezték tevékenységüket…

A cég a megalakulása óta a magyarországi tanácsadó cégek élvonalához tartozik ezen a speciális területen. A szolgáltatásokat veszélyes áruk feladásával, fuvarozásával, szállítmányozásával foglalkozó vállalkozások, logisztikai szolgáltatók, szakmai szövetségek és hivatalok is egyaránt igénylik.

Az ügyvezető igazgató az IRU (International Road Transport Unio)-GEMD veszélyes áru szakértő csoport, valamint a FIATA ABDG képviselője, számos szakkönyv, cikk és egyéb tudományos publikáció szerzője.

A cél hosszútávú szerződéses kapcsolatok kialakítása a partnerekkel. Saját fejlesztésű, világszinten is egyedülálló, illetve ritkának mondható adatbázisok és speciális, szakszerű információk állnak rendelkezésére. Az elmúlt két évtized alatt a hazai és nemzetközi veszélyes áru szakma meghatározó szereplőivel közvetlen szakmai kapcsolat alakult ki. A cég kapcsolatrendszerébe tartoznak az eddigi megbízók is, akikkel a megbízások teljesítése után is kölcsönös, jó viszonyt tart fent.

A HUNGÁRIA VESZÉLYESÁRU® MÉRNÖKI IRODA Kft szolgáltatásai színvonalának folyamatos javítása és korszerűsítése mellett kiemelt figyelmet fordít a veszélyes árukkal kapcsolatos közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi kérdésekre.

A cég céljainak megvalósítása érdekében a veszélyes árukkal kapcsolatos magas színtû szakmai tevékenységhez szakemberei IRU (International Road Transport Unio), NEA (Transport research and training), FTA (Freight Transport Association), TÜV (Technische Überwachung Verein) tanúsításokkal illetve szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkeznek.

TEMP

Legfrissebb hírek

Értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről, újdonságainkról

RID-ADR 2023 kiadvány hibajegyzék

RID-ADR 2023 kiadvány hibajegyzék

ADR/RID/ADN 2023 belföldi kihirdetés

ADR/RID/ADN 2023 belföldi kihirdetés

Közúti bírságrendelet változása

Közúti bírságrendelet változása