Minőségpolitikánk

Társaságunk, a HUNGÁRIA VESZÉLYESÁRU® MÉRNÖKI IRODA KFT. legfőbb célja (szándéka), hogy veszélyesáru szakértési és szolgáltatási, illetve kapcsolódó egyéb tevékenységeiben megbízói igényekhez igazodva, egyre magasabb szinten megfeleljen, teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújtson. A HUNGÁRIA VESZÉLYESÁRU® MÉRNÖKI IRODA KFT.  kollektíváját a HUNGAROCAMION Rt. anyavállalatnál kivívott több évtizedes európai tradíciója kötelezi arra, hogy folyamatosan megfelelve a nemzetközi és hazai elvárásoknak, mind partnerei, mind a szakma elismerését megtartsa.

Céljaink eléréséhez az alábbi menedzsment eszközöket vesszük igénybe:

  1. Társaságunk fenti kulcstevékenységeire kialakítjuk, működtetjük, és állandóan fejlesztjük az ISO 9001: 2015 szabványnak megfelelő minőségügyi rendszert, egy minőségközpontú vezetési filozófia meghonosítása érdekében.
  2. Társaságunk minőségi szolgáltatást kíván nyújtani megbízóinak. Munkánk során betartjuk a mérnöki etika szabályait, véleményünket befolyásmentesen alakítjuk ki a veszélyesáru szakma írott és íratlan szabályai által nyújtott kereteken belül. Szolgáltatásaink minőségét a szükséges személyi és tárgyi erőforrások biztosításával, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, korrekt árpolitikával, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, valamint a minőségügyi rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk. Céljaink megvalósítása érdekében a veszélyes árukkal kapcsolatos magas szintű szakmai tevékenységhez szakembereink IRU (International Road Unio), NEA (Transport research and training), FTA (Freight Transport Assocation), TÜV tanúsítványokkal illetve szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkeznek. 
  3. Felnőttképzési tevékenységünk jelenlegi és a korábbi képzéseinken részt vevők elvárásainak, igényeinek minél jobb, pontosabb teljesítésén, megelégedettségük fokozásán alapul. Ennek érdekében különös hangsúlyt helyezünk a képzésben részt vevők, munkáltatóik, valamint oktatóink igényeinek megismerésére, valamint ezzel kapcsolatos tevékenységünk folyamatos fejlesztésére.
  4. A fenti célokat korszerű, megbízható szolgáltatásainkkal, az alkalmazott módszerek és technológia folyamatos fejlesztésével, szervezettséggel valósítjuk meg. Hasonlóak az elképzeléseink és később az elvárásaink partnereinkkel, beszállítóinkkal kapcsolatban is. Alapvető értékeinket szakembergárdánk hordozza. Elvárás munkatársainktól a szakmai precizitás, a dolgok rendszerezett látásmódja, a lényeg felismerésének képessége, tolerancia- és empátiakészség. A HUNGÁRIA VESZÉLYESÁRU® MÉRNÖKI IRODA KFT. kiemelt figyelmet fordít a veszélyes árukkal kapcsolatos közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi kérdésekre is.
  5. Biztosítjuk, hogy minőségpolitikánkat vállalatunk minden szintjén dolgozó munkatársa megértse és elfogadja. Törekszünk arra, hogy cégünk dolgozóinak természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, kezdeményezés a minőség javítására. 
  6. Társaságunk eltökélt szándéka, hogy a HUNGÁRIA VESZÉLYESÁRU® MÉRNÖKI IRODA KFT. márkanév alatt nyújtott szakértői tevékenységgel, szolgáltatásokkal, a társaság neve egyben a megbízhatóság, szakszerűség és minőség garanciája legyen. 
  7. Minőségpolitikánkat a minőségirányítási rendszerrel együtt évente felülvizsgáljuk.

 

Budapest, 2017.02.10.

Sárosi György
ügyvezető igazgató

Legfrissebb hírek

Értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről, újdonságainkról

RID-ADR 2023 kiadvány hibajegyzék

RID-ADR 2023 kiadvány hibajegyzék

ADR/RID/ADN 2023 belföldi kihirdetés

ADR/RID/ADN 2023 belföldi kihirdetés

Közúti bírságrendelet változása

Közúti bírságrendelet változása